פיצה זו המצאה גאונית. אוכל שמוגש על בצק זה לגמרי לגמרי אני...
יש כאן טורטיה דקיקה שמבקרת את הטפלון לדקה אחת ומשנה חברבורותיה לקריספית . יש ממרח, יש דג נא וטרי ומשהו קריספח מעל. מה שעיניכן רואות זה בגדר המלצה. אמנם המלצה סופר מוצלחת אבל יש לכם אור ירוק להיות יצירתיים ולהזמין אותנו למבחן טעימה.
זהו חברים
החיים שלכם תותים (עם קצפת ודובדבן)
שתהיה שבת של שלום ושימחה
אהבה גדולה
רונה
טורטייה
200 גרם טונה לסשימי
כף מיונז
סרירצה לפי הטעם
ג׳ינג׳ר טרי בגודל זרת חתוך לגפרורים
שומשום שחור
בצל ירוק
רוטב פונזו כמהין מהיר:
4 כפות סויה
5 כפות חומץ אורז
1 כף מירין
1 כף מיץ לימון
1 כף יוזו
1 כף שמן כמהין
לעבודה:
1. מערבבים את מרכיבי הפונזו בקערה קטנה, יש די ויותר רוטב לכמה וכמה פיצות. אפשר לשמור את הרוטב במקרר. מערבבים בקערה קטנה את המיונז והסרירצ׳ה.
2. פורסים את הטונה לפרוסות דקות. משרים את הטונה ברוטב פונזו לכמה דקות עד שהטורטייה מוכנה.
3. מניחים את הטורטייה על מחבת ומחממים את המחבת. את הטורטייה מחממים על צד אחד בלבד עד שצד זה פריך. מעבירים את הטורטייה לצלחת הגשה, מורחים מהמיונז על הצד הלא קלוי. מכסים יפה יפה עם הטונה. מפזרים מעל את הג׳ינג׳ר, השומשום והבצל ירוק. מגישים.
לפיצה סלמון סשימי:
טורטייה אחת
200 גרם דג סלמון טרי לסשימי
כף מיונז
סריראצ׳ה לפי הטעם
פלפל צ׳ילי חריף פרוס דק
בצל ירוק, החלק הירוק פרוס דק
רוטב:
1 כפית סויה
1 כפית שמן שומשום
1/2 כפית יוזו
לעבודה:
1. מחממים את הטורטייה על מחבת, רק בצד אחד. כשהצד התחתון קריספי מעבירים לצלחת הגשה.
2. בינתיים, מערבבים את מרכיבי הרוטב, מערבבים בנפרד את המיונז וסרירצ׳ה ופורסים את הסלמון לפרוסות דקות. מסדרים את הפרוסות לכיסוי הטורטייה.
3. מורחים בעזרת מברשת את הסלמון ברוטב.
4. בעזרת ברנר, לא חובה, צולים בעדינות את הסלמון עד שמחליף לצבע חלבי.
5. מפזרים את הצ׳ילי ואת הבצל. מכניסים את המיונז לשקית וגוזרים חור קטנטן בקצה ומזליפים את המיונז מעל. מגישים מיד.
פורסם לפני 4 שנים: פילה בקר צלוי לשלמות
פורסם לפני 3 שנים: קרם קינמון ואניס
פורסם לפני שנתיים: בוראטה. הצעת הגשה.
פורסם לפני שנה: עוגת קלמנטינות ושקדים
את חד פעמית ...
השבמחק