19 ביוני 2014

ריבועי גלידה עם פירות צלויים

הפתעה! אני יכולה לשמוע את קולות ההשתאות שלכם שמצלצלים כעינבלים באוזניי... אני יכולה לדמיין את הפה הפעור שלכם לנוכח הפטנטוש הזה (באדיבות דונה היי האגדית) והאמינו לי - בצדק!
הקיץ פה, הפירות נפלאים והפעם קינוח להיט! תודו! פירות צלויים בתנור, גלידה קנויה משובחת, צורת הגשה אלגנטית, אז אם למישהו יש טענות, בבקשה לשוחח איתי. ההכנה כ"כ קלה שאין לה אפילו דירוג.
שתהיה שבת מקסימה,
דרינק, ארוחה קלה, ריבועי גלידה והחיים שלכם דבש!
אהבה גדולה,
רונה


לריבועי גלידה:
1/2 ק"ג של פירות טריים מגולענים
אני השתמשתי במישמישים ודובדבנים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס צנוברים קלויים (ממש לא חובה)
1 ק"ג גלידת וניל משובחת


לעבודה:
1. מחממים תנור ל200 מעלות. חוצים ומגלענים את הפירות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים את הסוכר מעל הפירות ומכניסים לתנור החם לכ25 דקות, עד שהפירות מתרככים. מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להתקרר.


2. קוצצים את הפירות הצלויים גס ומערבבים. מרפדים תבנית נמוכה בניילון נצמד.
3. מערבבים את הגלידה במיקסר עד שמתרככת. בעזרת מרית מקפלים את הפירות והצנוברים (אם משתמשים) פנימה. מעבירים את הגלידה לתבנית, מחליקים מלמעלה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים לפריזר עד שקפוא. פורסים לריבועים ומגישים מיד.




Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה