חברים וחברות יקרים... הקיץ כבר הציץ לכיוון שלנו, וזה אומר שחוץ מלחשוב איך להיפטר ממה שאספנו עלינו בחורף, חייבים להיות יצירתיים עם אוכל אחרת נכנסים לדכדכת, ודכדכת ואוכל לא זזים ביחד.
הסלט הזה הוא טעים עד מאד. חלבון, ירק, מרקמים ותיבול (בלי טיפת שמן ). מכינים ו..."בון אפטיט".
מאד מומלץ לא לוותר על האורז שמוסיף קריספיות ועניין, בחיי שהשלם עולה על סך מרכיביו... מתכון מנצח.
לבבות חסה פריכים ממולאים בסלט עוף תאילנדי, תרגישו נפלא מארוחה שכזו.
באהבה
רונה וסיון
המתכון התפרסם לראשונה באתר של מיכאלה, לינק למתכון ולעוד המון המלצות
לסלט:
2 כפות אורז יסמין או בסמטי (לא חובה אבל ממש ממש כדאי)
1/2 ק"ג עוף טחון
6 כפות מיץ לימון או ליים טרי
2 כפות רוטב דגים (פיש סוס)
4 למון גראס, החלק העבה בלבד, פרוס דק דק
4 שאלוטס, פרוסים דק דק
8 בצלים ירוקים, פרוסים דק דק
1-4 פלפלים טריים חריפים, פרוסים דק דק באלכסון
20 עלי נענע פרוסים דק
לבבות חסה להגשה
לעבודה:
1. מפזרים את האורז על מחבת (ללא שמן) וקולים אותו עד שחום. טוחנים את האורז במכתש ועלי או בטוחן תבלינים עד לפירורים. מניחים בצד.
2. מעבירים את העוף עם מיץ הלימון ורוטב הדגים למחבת רחבה ומעל להבה גבוהה מערבבים ומפוררים את העוף עד שהעוף מפורר ומבושל לגמרי. שוב, ללא שמן.
3. מעבירים את העוף עם הנוזלים שנותרו במחבת לקערה ומוסיפים את כל מרכיבי הסלט, כולל פירורי האורז. מערבבים ועורמים על צלחת הגשה. מניחים את הסלט על עלי החסה ואוכלים בהנאה.
פורסם לפני שנה:
דג ברוטב תמרינדי (אחד המתכונים האהובים עלי)
פורסם לפני שנתיים:
כנפיים בתיבול ויטנאמי. מתכון קריספי במיוחד.
הסלט הזה הוא טעים עד מאד. חלבון, ירק, מרקמים ותיבול (בלי טיפת שמן ). מכינים ו..."בון אפטיט".
מאד מומלץ לא לוותר על האורז שמוסיף קריספיות ועניין, בחיי שהשלם עולה על סך מרכיביו... מתכון מנצח.
לבבות חסה פריכים ממולאים בסלט עוף תאילנדי, תרגישו נפלא מארוחה שכזו.
באהבה
רונה וסיון
המתכון התפרסם לראשונה באתר של מיכאלה, לינק למתכון ולעוד המון המלצות
לסלט:
2 כפות אורז יסמין או בסמטי (לא חובה אבל ממש ממש כדאי)
1/2 ק"ג עוף טחון
6 כפות מיץ לימון או ליים טרי
2 כפות רוטב דגים (פיש סוס)
4 למון גראס, החלק העבה בלבד, פרוס דק דק
4 שאלוטס, פרוסים דק דק
8 בצלים ירוקים, פרוסים דק דק
1-4 פלפלים טריים חריפים, פרוסים דק דק באלכסון
20 עלי נענע פרוסים דק
לבבות חסה להגשה
לעבודה:
1. מפזרים את האורז על מחבת (ללא שמן) וקולים אותו עד שחום. טוחנים את האורז במכתש ועלי או בטוחן תבלינים עד לפירורים. מניחים בצד.
2. מעבירים את העוף עם מיץ הלימון ורוטב הדגים למחבת רחבה ומעל להבה גבוהה מערבבים ומפוררים את העוף עד שהעוף מפורר ומבושל לגמרי. שוב, ללא שמן.
3. מעבירים את העוף עם הנוזלים שנותרו במחבת לקערה ומוסיפים את כל מרכיבי הסלט, כולל פירורי האורז. מערבבים ועורמים על צלחת הגשה. מניחים את הסלט על עלי החסה ואוכלים בהנאה.
פורסם לפני שנה:
דג ברוטב תמרינדי (אחד המתכונים האהובים עלי)
פורסם לפני שנתיים:
כנפיים בתיבול ויטנאמי. מתכון קריספי במיוחד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה