ראיתם פעם כזה יופי? אני שואלת ברצינות... ראיתם? לא ראיתם וגם לא טעמתם אבל עכשיו שפר עליכם מזלכם הטוב כיוון שסיון ואני טעמנו קודם ובחגיגיות רבה זה מונח לפניכם.
פילה דג לוקוס (מלך מלכי המלכים), עליו עשבי תיבול קלילים של אביב, קוביות לימון כמו שאני אוהבת והנה לכם מנה משובחת.
ערב חג הוא יום עמוס, זו מנה מנצחת וקלילת הכנה בדיוק כמו שכולנו אוהבים.
הגירסה הזו חברה טובה טובה של האורז ההפוך עם הלימונים המקורמלים מהפוסט הקודם, אז אם בא לכם לפרגן ללוקוס, אל תהססו כי זה "בינגו".
אתם מוזמנים להניח על הלוקוס עישבי תיבול אחרים שחביבים עליכם, או לדבוק בגירסה הזו. כך או כך תצאו טוב.
חג שמח חברים טובים
היו שמחים, אביב בפתח ואיתו הפריחה
אהבה גדולה
רונה
ללוקוס הצלוי בעשבי תיבול טריים:
פילה של לוקוס
שמן זית
חופן של עלי בזיליקום - קצוצים
חופן של עלי נענע - קצוצים
6 בצלים ירוקים - קצוצים
3 פלפלי צ'ילי יבשים קצוצים (ברור שאפשר טריים)
1/2 לימון חתוך לקוביות קטנות עם הקליפה
מלח גס ופלפל גרוס
לעבודה:
1. מוציאים את נתח הלוקוס כשעתיים מראש מהמקרר. מערבבים את הבזיליקום, הנענע, הבצלים הירוקים והצ'ילי. מוזגים כ4 כפות שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומערבבים.
2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. מניחים עליו את הדג (העור למטה) ומורחים על כל שטחו מתערובת עשבי התיבול.
3. לאחר כשעתיים. מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הדג ל25 דקות. מוציאים ומגישים.
לינקים למנות עיקריות מדגים מומלצות לחג:
דג צלוי בסלסת תפוז
קבב דג לבן עמוס בירק
דג לבן במרינדת מיסו - "ה"מתכון לחג!!!
פילה דג לוקוס (מלך מלכי המלכים), עליו עשבי תיבול קלילים של אביב, קוביות לימון כמו שאני אוהבת והנה לכם מנה משובחת.
ערב חג הוא יום עמוס, זו מנה מנצחת וקלילת הכנה בדיוק כמו שכולנו אוהבים.
הגירסה הזו חברה טובה טובה של האורז ההפוך עם הלימונים המקורמלים מהפוסט הקודם, אז אם בא לכם לפרגן ללוקוס, אל תהססו כי זה "בינגו".
אתם מוזמנים להניח על הלוקוס עישבי תיבול אחרים שחביבים עליכם, או לדבוק בגירסה הזו. כך או כך תצאו טוב.
חג שמח חברים טובים
היו שמחים, אביב בפתח ואיתו הפריחה
אהבה גדולה
רונה
פילה של לוקוס
שמן זית
חופן של עלי בזיליקום - קצוצים
חופן של עלי נענע - קצוצים
6 בצלים ירוקים - קצוצים
3 פלפלי צ'ילי יבשים קצוצים (ברור שאפשר טריים)
1/2 לימון חתוך לקוביות קטנות עם הקליפה
מלח גס ופלפל גרוס
לעבודה:
1. מוציאים את נתח הלוקוס כשעתיים מראש מהמקרר. מערבבים את הבזיליקום, הנענע, הבצלים הירוקים והצ'ילי. מוזגים כ4 כפות שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומערבבים.
2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. מניחים עליו את הדג (העור למטה) ומורחים על כל שטחו מתערובת עשבי התיבול.
3. לאחר כשעתיים. מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הדג ל25 דקות. מוציאים ומגישים.
לינקים למנות עיקריות מדגים מומלצות לחג:
דג צלוי בסלסת תפוז
קבב דג לבן עמוס בירק
דג לבן במרינדת מיסו - "ה"מתכון לחג!!!
היי
השבמחקהאם הפילה צריך לנוח שעתיים עפ התיבול? לא מובן בגרסת ההדפסה
מה בערך משקלו של הפילה במתכון?
כן, שיעמוד עם התיבול. הפילה שלי שקל 1.3 ק"ג.
השבמחקחג שמח!!!!
אכן שובה לב ומרשים מאד
השבמחקתודה