בצק זה מיועד לטארטים שדורשים בצק מתוק ומתפורר כמו עוגייה
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
כפית מלח
220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים מביצים גדולות (הצהוב בלבד)
בערך 4 כפות שמנת מתוקה
לעבודה:
1. לקערת מעבד מזון מוסיפים: קמח, סוכר ומלח. מערבבים.
2. מוסיפים חמאה, חלמונים ו4 כפות שמנת ומערבבים בעזרת פולסים קצרים. הבצק אמור להיות לח אך עדיין מפורר. אם לא לח מספיק אפשר להוסיף שמנת עד שנראה כמו בתמונה.
3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומאחדים אותה לגוש אחד. חוצים אותו באמצע ומשטחים כל חצי לדיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעה או שמקפיאים לחודש.
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
כפית מלח
220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים מביצים גדולות (הצהוב בלבד)
בערך 4 כפות שמנת מתוקה
לעבודה:
1. לקערת מעבד מזון מוסיפים: קמח, סוכר ומלח. מערבבים.
2. מוסיפים חמאה, חלמונים ו4 כפות שמנת ומערבבים בעזרת פולסים קצרים. הבצק אמור להיות לח אך עדיין מפורר. אם לא לח מספיק אפשר להוסיף שמנת עד שנראה כמו בתמונה.
3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומאחדים אותה לגוש אחד. חוצים אותו באמצע ומשטחים כל חצי לדיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעה או שמקפיאים לחודש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה