לא יודעת מה אתכם, לי, סלמן סקין עושה את זה בגדול. את הסלט הזה אכלתי בשבת וזללתי אותו כאילו היה ה"סעודה האחרונה" עלי אדמות. עלים ירוקים ככה סתם זה הרי דכאון שאין לתאר במילים ולעולם הם לא יתארחו אצלי בתפריט, אבל כשמתחילים לשדרג אותם, או אז הם נהיים שווים דבר או שניים. הסלט הזה יש לו צליל, יש לו צבע ויש לו טקסטורה ובאמת שהוא טעים טעים (אפילו אני מרימה גבה כשאני רואה מה אני כותבת על סלט)... אבל לפעמים צריכים להיות כנים.
ילא חבר'ה, זה טוב לכם לריצות ולקפיצות השילוב הזה של חלבון ועלה ירוק...רק ככה תישארו חתיכים וחתיכות יפים ויפות אז בתאבון, היו שמחים וטובי לבב.
סופ"ש מקסים,
רונה
סלט ירוק עם סלמון סקין קריספי:
עלים ירוקים שטופים ומיובשים, אני השתמשתי באורוגולה, אפשר בכל מיקס שתבחרו
בצל סגול קטן חצוי לשניים ופרוס לפרוסות דקות
עור של סלמון, אני השתמשתי בעור שנלקח מנתח של קילו סלמון
שמן לטיגון, 2 כפות
לרוטב:
פלפל חריף
חומץ אורז, 4 כפות
שום מגורר, חצי כפית (חצי שן שום)
מלח ים, כפית או לפי הטעם
שמן קל, קנולה או גרעיני ענבים, 5 כפות
לעבודה:
1. מחממים מחבת, מוסיפים את השמן ומניחים בזהירות את עור הסלמון. מטגנים ממושכות, עד שהעור ממש מטוגן ואפילו קצת חרוך, הופכים. זה בסדר אם חתיכות מהעור נדבקות למחבת, הם יחרכו לבסוף ויהיה קל להוציא אותם. מעבירים לצלחת ועליה נייר סופג.
2. פורסים את עור הסלמון לרצועות.
3. מכינים את הרוטב, קוצצים את הפלפל החריף כמו בתמונה (למי שלא אוהב חריף, להרחיק את הגרעינים). מוסיפים את כל חומרי הרוטב ולערבב.
4. בקערת הגשה, מערבבים את העלים הירוקים עם הבצל, הסלמון והרוטב. מתקנים תיבול ומגישים.
ילא חבר'ה, זה טוב לכם לריצות ולקפיצות השילוב הזה של חלבון ועלה ירוק...רק ככה תישארו חתיכים וחתיכות יפים ויפות אז בתאבון, היו שמחים וטובי לבב.
סופ"ש מקסים,
רונה
סלט ירוק עם סלמון סקין קריספי:
עלים ירוקים שטופים ומיובשים, אני השתמשתי באורוגולה, אפשר בכל מיקס שתבחרו
בצל סגול קטן חצוי לשניים ופרוס לפרוסות דקות
עור של סלמון, אני השתמשתי בעור שנלקח מנתח של קילו סלמון
שמן לטיגון, 2 כפות
לרוטב:
פלפל חריף
חומץ אורז, 4 כפות
שום מגורר, חצי כפית (חצי שן שום)
מלח ים, כפית או לפי הטעם
שמן קל, קנולה או גרעיני ענבים, 5 כפות
לעבודה:
1. מחממים מחבת, מוסיפים את השמן ומניחים בזהירות את עור הסלמון. מטגנים ממושכות, עד שהעור ממש מטוגן ואפילו קצת חרוך, הופכים. זה בסדר אם חתיכות מהעור נדבקות למחבת, הם יחרכו לבסוף ויהיה קל להוציא אותם. מעבירים לצלחת ועליה נייר סופג.
2. פורסים את עור הסלמון לרצועות.
3. מכינים את הרוטב, קוצצים את הפלפל החריף כמו בתמונה (למי שלא אוהב חריף, להרחיק את הגרעינים). מוסיפים את כל חומרי הרוטב ולערבב.
4. בקערת הגשה, מערבבים את העלים הירוקים עם הבצל, הסלמון והרוטב. מתקנים תיבול ומגישים.
תודה רבה לכם, הבוקר הכנתי את זה לילדים, זה היה משהו. הם חטפו את זה, אל תשאלי
השבמחק