מתכון פשוט, קל וכל כך טעים.
כל מה שצריך ליד זו חלה טרייה...
לדג בעגבניות טריות:
הרוטב מספיק ל4-6 פילטים גדולים.
פילטים מדג ים טרי. אני מעדיפה מוסר.
כרישה אחת פרוסה דק
פלפל ירוק חריף (חצי, שלם, בלי גרעינים או עם, תלוי כמה חריף אוהבים)
10 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות (מרתיחים מים בסיר גדול,
חורצים בעזרת סכין X על הטוסיק של העגבניות, מניחים בסיר עד שהעור מתקלף, מוציאים מהמים וממשיכים בקילוף). אם ממש אין כח אז עגבניות מרוסקות מפח תוצרת איטליה.
כף שמן
מלח
לעבודה:
1. מוזגים את השמן למחבת רחבה וחמה ומוסיפים את הכרישה והפלפל הירוק. מטגנים מספר דקות עד שהכרישה מתרככת.
2. מוסיפים את העגבניות ומכסים את המחבת לכ7 דקות עד שהעגבניות מתרככות ומגירות נוזלים.
3. מוסיפים את הדגים, מכסים אותם ברוטב ומכסים לכ10 דקות
4. זהו!
אני אוהבת להגיש את הדגים על אורז וחלה ליד.
נהדרת.... באמת קלי קלות.
השבמחקאהבתי :-)
השבמחקטעים אש וקל לעיכול. אף פעם לא עשיתי דגים וזוהזדמנות טובה.
השבמחקכמה פשוט ככה טעים וקליל...ולמי שמפחד להכין דגים כי מדגים יש חשש משום מה,זה פתרון מהמם.בון אפטיט!
השבמחק